VW Buscamper

De VW Buscamper is de ideale combinatie van een multifunctionele auto met geroemde rij-kwaliteiten. Uitgerust met hefdak, slaapplaatsen en keukenunit wordt hij interessant voor diverse gebruikstoepassingen. Door het uitklappen van het hefdak ontstaat sta-ruimte overdag en slaapplaats voor de nachtrust. Ook is het mogelijk een tent aan de zijkant van de buscamper te plaatsen, deze is in diverse uitvoeringen en maten beschikbaar. Hiermede is extra leefruimte te creëren, tevens kan deze ontkoppeld op de camperplek blijven staan bij het gebruik van de camper voor een rit overdag.


U komt met de afmeting van deze buscamper werkelijk op alle bestemmingen van uw reiswens. De betrouwbare VW dieselmotor zorgt voor voldoende trekkracht en verrast u met het grote aantal kilometers dat u per tankbeurt kunt afleggen. Een fietsrek biedt extra mogelijkheden om tweewielers tijdens de campervakantie mede te nemen. Het kwarttarief is een bijkomend voordeel van het camperkenteken; hierdoor komt de motorijtuigen-belasting op een lager maandbedrag uit in vergelijking met identieke formaten personenauto en kunt u het gehele jaar uw auto gebruiken.

Camper-onderhoud

Voor onderhoud, reparaties en APK kunt u rekenen op onze deskundigheid m.b.t. de VW Transporter modellen. Wij besteden specialistische aandacht aan uw VW met onze jarenlange ervaring op dit gebied. Om uw tijd niet onnodig in beslag te nemen, kunt u bij het afgeven van uw voertuig voor onderhoud beschikken over één van onze leenauto's. Dit is handig indien sprake is van wachttijd bij bestelde onderdelen.

Camper huren

Wilt u eerst huren om ervaring op te doen hoe de gebruiksmogelijkheden bij u wensen passen, dan doet u er goed aan dit middels huur van een VW buscamper. Ontdek met welk gemak u op allerlei locaties kunt komen met de compacte buitenafmetingen van deze volkswagen; parkeren verloopt zonder bijzondere inspanning.

Camperhuurtarieven

Huurvoorwaarde

Openingstijden:
Maandag 8:00 tot 17:30
Dinsdag 8:00 tot 17:30
Woensdag 8:00 tot 17:30
Donderdag 8:00 tot 17:30
Vrijdag 8:00 tot 17:30
Zaterdag 9:00 tot 16:00
Zondag Gesloten
Feestdagen Gesloten