Onderhoud en service voor uw kleine camper

KLEINE CAMPER SPECIALIST CARTEAM LARS VAN SON, DÉ MINICAMPER SPECIALIST IN DE REGIO WESTFRIESLAND.

AANSCHAF VW CAMPER

Met een jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie van VW Transporter bedrijfswagens heeft Lars van Son inmiddels al weer een groot aantal VW Transporters, Multivans en Westfalia’s als minicampers in de markt gezet.
Middels het aanbrengen van de essentiële uitvoeringsdelen voor een camper, waaronder: hefdak, keukenblok, slaapbanken etc., gevolgd door RDW-goedkeuring tot camper, rijden inmiddels vele trotse bezitters van een VW minicamper tijdens hun vakantie met veel plezier in hun voertuig naar hun vakantiebestemmingen binnen en buiten Nederland.

Het voordeel van de VW Camper laat zich vooral gelden door de betrouwbaarheid van het merk Volkswagen. De compacte afmetingen en geringe hoogte van het type VW Transporter, stellen de bezitter in staat op vele plaatsen hun VW Camper te parkeren. Daardoor is deze dagelijks inzetbaar, ook buiten de vakantieperioden. Met de mogelijkheid tot het vervoer van zelfs 6 personen is de VW Camper een multifunctioneel voertuig met een aantrekkelijk kwart-tarief in de motorrijtuigenbelasting.
Lars van Son heeft altijd interessante modellen voor u op voorraad.

ONDERHOUD VW CAMPER

Lars van Son mag zich verheugen in een groot aantal tevreden eigenaren van een VW Camper komende uit geheel Nederland, die óók voor het onderhoud de weg naar Lars van Son in Opperdoes weten te vinden.
Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd om het goed functioneren van het motorische hart van de VW Camper te waarborgen. Denk hierbij aan controle van alles en nog wat onder de motorkap, zoals het tijdig vervangen van de distributieriem en controle van olie-niveau’s etc. Maar ook controle van remmen, bandenprofiel en uitlaatsysteem.

CAMPER HUREN

Wilt u kennismaken alvorens tot eventuele aanschaf van een VW Camper over te gaan, dan is wellicht het huren van een VW Camper een goede eerste stap om de (rij)eigenschappen en mogelijkheden te ervaren.